JABRA EVOLVE 65 MS Stereo - Bluetooth-kuulokkeet, MS Lync, NFC, USB

Etusivu > TIETOKONEET & TARVIKKEET > Oheislaitteet > Kuulokkeet > Bluetooth kuulokkeet

JABRA EVOLVE 65 MS Stereo - Bluetooth-kuulokkeet, MS Lync, NFC, USB
Tuotekoodi
JABRA-344
Saatavilla
Tilapäisesti loppu
Toimitusaika alk.
6-12 pv
Toimituskulut alk.
118,88 €
sis. ALV 24,00 %
95,87 € sis. ALV 0,00 %
kpl
JABRA EVOLVE 65 MS Stereo - Bluetooth-kuulokkeet, optimoitu MS Lync:in, NFC, USB-dongle, musta/punainen

Jabra Evolve 65 MS Stereo, Bluetooth ja NFC-tekniikalla ovat ammattimaiset kuulokkeet muotoiltuna niin, että voit keskittyä paremmin töihin ja puheluihin. Hälinää vähentävä tekniikka antaa sinulla rauhan työskennellä eläväisissä avokonttoreissa, kuulokkeet luovat keskittymiskuplan ympärillesi, joten voit paremmin keskittyä töihisi.

Kovaääniset ovat rakennettu tyylillä ja miellyttävät tekonahkaiset korvatyynyt on erityisesti muotoiltu vähentämään konttorihälinää. Keskittymiskuplaa täydentää varattu-valo, joka näyttää kolleegoille, oletko varattu vai et.

Anna sinun eikä työtehtävien päättää missä työskentelet! Jabra Evolve 65 MS Stereo, Bluetooth ja NFC-tekniikalla antaa sinulle vapauden helposti liittää sinun langattomat kuulokkeet tietokoneeseen, älypuhelimeen tai tablettiin. Kovaääniset antavat sinulle mukaavan ja yksinkertaisen pääsyn tavallisimpiin toimintoihin, joten sinusta tulee joustavampi ja voit keskittyä puheluihin. Kun sinulla ei ole puhelua tai kun olet liikkeellä voi mikrofonipidikkeen helposti kääntää pääpantaa vasten - näin voit helposti tehdä konttorikuulokkeista henkilökohtaiset kuulokkeet.

Jabra Evolve 65 MS stereo on optimoitu Microsoft Lync:iin ja voidaan asentaa suoraan plug and play:n avulla. Kuulokkeet toimivat täydellisesti Microsoft Lync:iin, joten voit keskittyä täysillä puheluun.
tech
tech
Tietofriikki
Biologinkatu 6 E 43
FI-00790, Helsinki, Viikki
FINLAND
puh. 0409110669 klo 18.00-21.00
mika.tiirakari@tietofriikki.fi
Y-tunnus: 2021622-0
Paytrail