HyperX Alloy FPS Mech Gaming Keybd MX Blue

Etusivu > TIETOKONEET & TARVIKKEET > Oheislaitteet > Näppäimistöt > Langalliset

HyperX Alloy FPS Mech Gaming Keybd MX Blue
HyperX Alloy FPS Mech Gaming Keybd MX Blue
HyperX Alloy FPS Mech Gaming Keybd MX Blue
Tuotekoodi
KING-2338
Saatavilla
Tilapäisesti loppu
Toimitusaika alk.
1-3 pv
Toimituskulut alk.
101,95 €
sis. ALV 24,00 %
82,22 € sis. ALV 0,00 %
kpl

HyperX Alloy FPS, mekaaninen pelinäppäimistö, Cherry MX Blue, USB, 100 % anti-ghosting, 1,8 m kaapeli, pohjoismainen näppäinasettelu, musta

Mekaanisessa HyperX Alloy FPS -näppäimistössä on minimalistinen ja kompakti muotoilu, joka sopii sekä FPS-pelien pelaajille että koodaajille. Tilaa säästävä näppäinasettelu antaa lisätilaa pelaajille, jotka haluavat paljon tilaa hiiren liikuttamiselle pelin aikana. Näppäimistön täysteräksinen runko on pitkäkestoinen, ja näppäimistö pysyy paikallaan myös pitkien pelisessioiden aikana.

Pakkauksessa on mukana kantopussi, joka helpottaa näppäimistön siirtämistä turnauksien aikana. Kangaspäällysteinen USB-kaapeli on irrotettavissa. Näppäimistö on tavallista tarkempi peli- ja ohjelmointikäytössä, koska siinä on Cherryn mekaaniset MX Blue -kytkimet. Nämä pohjautuvat Cherryn Gold Crosspoint -teknologiaan, ja ne ovat maailman johtavia mekaanisia kytkimiä. Cherryn itsestään puhdistaana pysyvät kultaliittimet tekevät niistä vastustuskykyisiä pölyä ja likaa vastaan. Kytkimissä on paineelle vastustuskykyiset metallijouset, ja ne on testattu kestämään jopa 50 miljoonaa painallusta ilman, että laatu tai vasteaike kärsisivät.

HyperX Alloy FPS:ssä on myös kätevä latausportti, jonka kautta voi ladata älypuhelinta pelaamisen aikana. Näppäimistössä on lisäksi 100-prosenttinen anti-ghosting-toiminnallisuus ja full N-key rollover -toiminnallisuus. Siinä on punainen taustavalaistus, ja näppäimistössä on mahdollisuus otaa käyttöön kuvioidut näppäinhatut WASD-näppäimiin, joita hyödynnetään paljon FPS-pelien kohdalla. Myös näppäimille 1, 2, 3 ja 4 on olemassa kuvioidut näppäinhatut.

• Kompakti muotoilu
• Täysteräksinen runko
• Mekaaniset Cherry MX Blue -kytkimet
• Kätevä USB-latausportti
• Game mode, 100-prosenttinen anti-ghosting ja full N-key rollover -toiminnallisuus

Mitat (LxSxK): 441,65 x 129,38 x 35,59 mm
Paino: 1049 g

tech
tech
Tietofriikki
Biologinkatu 6 E 43
FI-00790, Helsinki, Viikki
FINLAND
puh. 0409110669 klo 18.00-21.00
mika.tiirakari@tietofriikki.fi
Y-tunnus: 2021622-0
Paytrail