Toimitusehdot

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, sekä JOUSTORAHALLA kts.alla. Maksaminen tapahtuu Paytrail ( entinen Suomen Verkkomaksut ) sivuston kautta. Toimitamme tilauksia myös ennakkomaksulla.Tunnetuille yrityksille ja yhteisöille tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa tuotteita laskulla. Laskulla tilattaessa laskutuslisä on 5 € (sis alv 24%) joka lisätään laskun loppusummaan.Tuotteet toimitetaan heti, kun maksu näkyy tilillämme tai tuote on saatavilla

Ostokset postitetaan 0-3 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Jos jokin tuote on tilapäisesti loppunut, ilmoitamme siitä asiakkaalle. Ennakkoon maksetut tuotteet toimitetaan heti kun olemme saaneet niitä varastoomme.

Jos ennakkomaksulla tai verkkomaksulla maksettuja tuotteita ei ole tilaushetkellä varastossa, eikä asiakas halua jäädä odottamaan tuotteiden saapumista varastoomme, palautamme maksusuorituksen asiakkaalle 7 vuorokauden kuluessa. Asiakas saa lähetyksen mukana lähetyslistan, joka toimii kuittina ostoksesta sekä takuutodistuksena.Voit myös seurata tilauksen etenemistä tilausseurannan kautta.Kun staus on "lähetetty" on toimitus postitettu.Postin lähetystunnuksen saat sähköpostiisi tai puhelimeesi kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi.TNT:llä tilatessasi saat seurantakoodin sähköpostiisi.

Tilausjärjestelmän ulkopuolelta tehtyjä tilauksia ei pysty seuraamaan.

JOUSTORAHA

Joustoraha on suomalainen palvelu, jolla rahoitat nettiostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 5€.
Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 5€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa.
Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi

TOIMITUSTAVAT


Tilaukset toimitamme joko postin tai pikakuljetuspalvelu TNT:n kautta.Jos valitset toimitustavaksi TNT:n niin huomioithan että osoitteessa on oltava henkilö vastaanottamassa lähetystä.TNT vaatii kuittauksen lähetyksen vastaanottamisesta.TNT on nopein toimitustapa.TNT:llä kuljetuksella tilatut, ennen klo 14 tehdyt tilaukset toimitetaan varastosta suoratoimituksena samana päivänä, ja tulevat oletuksena perille pääkaupunkiseudulla seuraavana arkipäivänä, muualle Suomessa 2-3 päivän kuluessa. Ison lähetyksen (lava) kuljetusjärjestely voi kestää ylimääräisen päivän. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitustapaa.

PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaan tilaamilla tuotteilla on täysi 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla täysin käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Tuotteen ja pakkauksen tulee olla siinä kunnossa kuin se on meiltä lähtenyt. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, hänen tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: myynti@tietofriikki.fi tai puhelimitse 040-9110669. Tällöin sovimme asiakkaan kanssa palautuksen yksityiskohdista. Edellä mainittu koskee palautuksen lisäksi myös tuotteen vaihtoa.Palautettava tuote on pakattava yhtä hyvin kuin se oli saapuessaan meiltä.Palautukseen tulee liittää myös kaikki tuotteen mukana tulleet ohjekirjat, kaapelit jne. Pakkaa tuote aina erilliseen kuljetuslaatikkoon. Postin tarroja ei tule liimata myyntipakkaukseen. Erikseen asiakkaalle tilatuilla (TILAUSTUOTE) tuotteilla ei ole palautusoikeutta.Palautusoikeus ei koskeyrityksiä.Emme vastaa palautuksesta aiheununeista kuluista.Palautuslähetyksen voit jättää kuljetettavaksi postitoimipaikkaan "Asiakaspalautus" HUOM Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


NOUTOTILAUKSET

Noutopiste pihlajistossa on poissa käytöstä toistaiseksi.Noudot toistaiseksi viikistä.

Kun haluat noutaa tuotteet valitse maksutavaksi Paytrail ja toimitustavaksi nouto. Noutotilaukset maksetaan etukäteen. Tuotteet noudetaan Viikistä 
Mikroskooppikuja 1 (kohdalla), 00790 Helsinki.

Kun tilauksesi on  noudettavissa saat sähköpostiisi ohjeet noutoa varten.

Mikroskooppikuja 1 (kohdalla), 00790 Helsinki (Viikki). Soita paikalle saavuttuasi  0409110669 , niin tuomme tilauksesi paikalle.

Huom: Lattiakaappeja yms suuria tuotteita ei toimiteta noutopisteen kautta,vaan ne tulee tilata postitse tai TNT:llä.

Noutojen toimitusaika on 0-4 arkipäivää.

Ma-Pe klo 18-23TAKUU

Takuu on voimassa kaksitoista kuukautta tavaroille ja kolme kuukautta tietokoneohjelmille, mikäli pidemmästä takuuajasta ei ole kirjallisesti sovittu. Takuuaika alkaa toimituspäivästä. Jos hyödyke luovutetaan toiselle kuluttajalle, takuu jatkuu edellisen omistajan ehdoin. Takuukorjaus ei pidennä takuuaikaa. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samanlaiseen uuteen nimikkeeseen. Takuunantaja vastaa siitä, että tavaran käyttökelpoisuus ja laatu säilyvät normaaleina takuuajan, kun tuotetta on käytetty käyttöohjeen mukaan. Takuunantaja ei kuitenkaan vastaa virheestä, jos se saattaa todennäköiseksi, että tavaran laadun huonontuminen tai käyttökelpoisuuden poikkeaminen normaalista johtuu tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käsittelystä, muun kuin valtuutetun huollon tekemästä virheellisestä huollosta tai korjauksesta tai muusta ostajan puolella olevasta seikasta. Takuunantaja ei myöskään vastaa normaalista käytöstä ja kulumisesta aiheutuvista kustannuksista. Kuluttajalla on oikeus saattaa takuuehtoja koskeva riita kuluttajanvalituslautakunnan käsiteltäväksi. Mikäli riita saatetaan tuomioistuimen ratkaistavaksi, se voidaan käsitellä myös kuluttajan kotipaikan käräjäoikeudessa. Takuu ei rajoita niitä oikeuksia, jotka ostajalla kuluttajansuojalain 5 luvun mukaan on virheen perusteella. Takuuvaihtoon tulee liittää tarkka vikakuvaus sekä kopio laskusta.

KULJETUSVAURIOT

Kuljetuksessa vaurioituneet lähetykset: Joskus, vaikkakin harvoin, saattaa käydä niin että tavara vaurioituu kuljetuksen aikana. Tämän takia on hyvä lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee siitä heti vahinkoilmoitus postiin. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme mahdollisen uuden tuotteen toimituksesta. Jos tuote on rikottu tahallisesti tai sitä on käytetty ohjesääntöjen vastaisesti, emme katso olevamme korvausvelvollisia. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

NOUTAMATTOMAT LÄHETYKSET

Pidätämme oikeuden veloittaa lunastamattomista postiennakkopaketeista aiheutuneet käsittely ja toimituskulut. Lunastamatta jätettyjen lähetysten aiheuttamat kustannukset.(Lähetys + palautuskulut) Laskutamme kulut laskulla jäkikäteen.

Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

HINNAT: Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.


TIETOSUOJASELOSTE 25.5.2018

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot.

Tietofriikki
Bilologinkatu 6 e 43
00790 HELSINKI
y-tunnus 2021622-0

mika.tiirakari@tietofriikki.fi

MITÄ TIETOJA KERÄTÄÄN ?

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan tiedoista seuraavat :

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelinnumero
Maksu ja toimitustapa
Y-tunnus mikäli yritys
Yrityksen nimi

tech
Tietofriikki
Biologinkatu 6 E 43
FI-00790, Helsinki, Viikki
FINLAND
puh. 0409110669 klo 18.00-21.00
mika.tiirakari@tietofriikki.fi
Y-tunnus: 2021622-0
Paytrail